O NAMA


Green Construction doo je građevinska kompanija deo ENERGY NET grupe, koja preko 30 godina stvara i sprovodi sveobuhvatna rešenja za efikasno korišćenje energije i uređenje stambenih i poslovnih prostora. Kompanija Green Construction se bavi izgradnjom novih i rekonstrukcijom postojećih građevinskih objekata.

Green Construction je posvećen izgradnji poslovnih i stambenih objekata najviših standarda, koji se ističu visokim kvalitetom opreme kojom se obezbeđuje bolja atmosfera prostora u objektima i promovišu novi standardi života i poslovanja.

Pored toga, tim iskusnih inženjera kompanije GREEN CONSTRUCTION u saradnji sa dugogodišnjim partnerima pruža usluge u oblasti inženjeringa, razvoja i upravljanja projektima, kao i upravljanja nekretninama. Do sada realizovani projekti, kao i oni čija izgradnja je u toku, oslikavaju  potpunu posvećenost kvalitetu prostora u skladu sa potrebama naših  klijenata, kao i poštovanje najviših standarda u građevinskoj industriji.

Kontaktirajte nas
slika o nama green construction;

Naši projekti

Svi naši projekti su realizovani u skladu sa najvišim standardima savremene gradnje. Naročito vodimo računa o tome da materijali i ugrađena oprema obezbeđuju kvalitet i visoku energetsku efikasnost, kao i udobnost za korisnike.

Saznajte više

NAŠE USLUGE

INŽENJERING I IZGRADNJA

Saznajte više

RAZVOJ PROJEKATA I INVESTIRANJE

Saznajte više

UPRAVLJANJE NEKRETNINAMA

Saznajte više

NAJNOVIJE VESTI

image

Divus apartmani Divčibare

Divčibare, jedna od najlepših planina u Srbiji i destinacija koja iz sezone u sezonu osvaja

image

Nova poslovna zgrada Energy Net-a

Projekat koji je obeležio 2021. godinu je svakako završetak radova na izgradnji nove poslovne zgrade

image

UNESITE SVETLOST U SVOJ DOM BELIM ENTERIJEROM

Kada uređujemo sobu, ili dom, uglavnom koristimo raspon od dve ili tri boje. Međutim, ako