Divus apartmani Divčibare

DIVUS APARTMANI, stambeni objekat, modernog dizajna, inspirisan planinskim kućama, koji se savršeno uklapa u spoljašnji prostor pun zelenila. Smešteni su u neposrednoj blizini hotela Crni Vrh, na udaljenosti od 1km od centra Divčibara, gde se nalaze svi komercijalni sadržaji, kao i pošta, dom zdravlja, crkva, pijaca i mala ski staza. Velika, atraktivnija ski staza je na svega 1,5 km udaljenosti, pa je ova lokacija idealna za ljude koji žele mir i tišinu, dok je u isto vreme nadomak brojnih sadržaja koje Divčibare nude.

Objekat spratnosti SU+P+4PK, sa 28 apartmana, građen je u skladu sa najvišim standardima u građevinarstvu, a dodatnu vrednost mu daje oprema, koja za stanare obezbeđuje prostor optimalne atmosfere. U suterenu se nalaze 2 lux apartmana, koji nude i dodatne sadržaje, poput spa bloka i teretane, dok su prizemlje i 4 nivoa potkrovlja rezervisani za apartmane koji su u potpunosti prilagođeni komforu korisnika.

Za regulisanje protoka vazduha i grejanja u čitav objekat ugrađena je Gree klimatizacija i Bergen sistem električnog radijatorskog i podnog grejanja u kupatilima, čime se garantuje kvalitet vazduha i idealna temperatura prostora tokom cele godine. Posebna pažnja pridaje se kvalitetu opreme kako za eksterijer tako i za enterijer, te Porcelanosa fasadne i završne enterijerske obloge, kao i Porcelanosa sanitarije u svakom apartmanu čine ovaj luksuzni objekat jedinstvenim. U sklopu objekta obezbeđen je dovoljan broj parking mesta.

LOKACIJA

DIVČIBARE

KVADRATURA (m2)

1542.09

BROJ STAMBENIH JEDINICA

28

STRUKTURA OBJEKTA

Su + Pr + 4Pk

Kontaktirajte nas

NAŠI PROJEKTI

PROJEKTI U TOKU

Saznajte više

ZAVRŠENI PROJEKTI

Saznajte više

PROJEKTI U PRIPREMI

Saznajte više