Divus apartmani Divčibare

Divčibare, jedna od najlepših planina u Srbiji i destinacija koja iz sezone u sezonu osvaja srca posetilaca, od ove jeseni će biti bogatija za još jedan objekat vrhunskog kvaliteta. DIVUS APARTMANI smešteni su u neposrednoj blizini hotela Crni Vrh, na udaljenosti od 1km od centra Divčibara, gde se nalaze svi komercijalni sadržaji, kao i pošta, dom zdravlja, crkva, pijaca i mala ski staza. Velika, atraktivnija ski staza je na svega 1,5 km udaljenosti, pa je ova lokacija idealna za ljude koji žele mir i tišinu, dok je u isto vreme nadomak brojnih sadržaja koje Divčibare nude.

Ovaj stambeno-poslovni objekat spratnosti SU+P+4PK, sa 28 jedinica, biće sjajno polazište za sve atrakcije koje Divčibare nude, ali i mirna oaza za rad i odmor. Objekat je građen u skladu sa najvišim standardima u građevinarstvu. Dodatnu vrednost mu daju Porcelanosa fasadne i završne enterijerske obloge, Porcelanosa sanitarije, kao i dovoljan broj parking mesta za sve apartmane, a Gree klimatizacija i Bergen sistem električnog radijatorskog i podnog grejanja, garantuju idealnu temperaturu prostora tokom cele godine.

Kada poželite da uživate u čarima prirode Divčibara, pešačke i biciklističke staze na visoravni planine Maljen, pravi su izazov za sve ljubitelje pešačenja i planinskog biciklizma, ali i rekreativaca. Bez obzira da li samo uživate u šetnji i čistom vazduhu ili ste ljubitelj skijanja i drugih aktivnosti, Divčibare i Divus apartmani su pravi izbor za vas tokom cele godine!

Trenutnu ponudu slobodnih apartmana možete pogledati OVDE

Kontaktirajte nas za više informacija.

Podeli: