UNESITE SVETLOST U SVOJ DOM BELIM ENTERIJEROM


Kada uređujemo sobu, ili dom, uglavnom koristimo raspon od dve ili tri boje. Međutim, ako želite svetle, elegantne i čiste prostore, odabir samo bele boje je savršen izbor.

Ipak, postoje različite varijante i prilagođavanja totalno beloj boji tendenciji. Možete ići do kraja u belo i odlučiti da uredite svoj prostor potpuno belim elementima od poda do plafona, uključujući vrata i zidove. Bez obzira da li ste inspirisani da stvorite nebeski oblak bele boje u glavnoj spavaćoj sobi, urednom belom kupatilu ili minimalistički sjajnoj sobi, svež izgled potpuno belog dekora može se poboljšati upotrebom različitih oblika i tekstura ili dodavanjem diskretnih detalja za stvaranje harmonije, razigranosti i ravnoteže.

Savršeno potpuno belo

Na prvi pogled bi se činilo da je potpuno beli dekor manje komplikovan, ali u stvarnosti, to je zahtevan trend koji traži puno kreativnosti kako bi se istakao i preneo prave vibracije. Zbog toga naše arhitekte, ukoliko vi to želite, mogu da uvedu igru oblika i tekstura u građevinskim materijalima kako bi stvorili luksuzni učinak bez gubitka čistoće potpuno belog okruženja.

Upotrebom pločica različitih tekstura u kupatilu, foajeu ili bilo kojoj prostoriji u stanu, dobićete jedinstvene prostore koji odišu elegancijom bele boje, odražavajući istovremeno vašu energiju i maštovitost. Prilikom uređenja enterijera vašeg stana ili apartmana, možete stvoriti jedinstveni doživljaj i odabirom kontrastnih tekstura između tepiha i zavesa ili glavnih sofa koje možete odabrati u različitim nijansama nekih drugih boja, poput crne, crvene ili sive.

Rasveta je još jedan ključni element koji diktira uspeh potpuno belog trenda u prostoru. Dodavanjem upečatljivog visećeg svetla ili lampi različitih oblika i boja, upotpunićete izgled svog prostora.

Ukratko, potpuno beli dekor donosi puno svetla i stvara osećaj prostranosti, elegancije i čistoće. Takođe se uklapa u bilo koji stil koji odaberete i može se bez mnogo ulaganja osvežiti povremenim menjanjem aksesoara, ukrasnih detalja i delova nameštaja.

Podeli: