POSLOVNA ZGRADA ENERGY NET

Poslovna zgrada ENERGY NET-a u Novom Sadu, poslovni objekat bruto površine od preko 4.000 m2, strukture Su+P+3 etaže, izgrađen je u skladu sa najvišim standardima održivosti i komfora za korisnike, prema zahtevima LEED i WELL sertifikacije. Pruža idealnu kombinaciju radnog prostora i dodatnih sadržaja. Kafe, prostori za odmor, sale za sastanke i timski rad, savremeno opremljen auditorijum u suterenu objekta, teretana sa spravama za rekreaciju, kao deo ravnog krova prekriven zelenilom i zimskom baštom, dodatno utiču na prijatan boravak korisnika prostora.

Pri njenom projektovanju vođeno je računa ne samo o dobrobiti životne sredine, već i korisnika prostora. Arhitektura objekta je zasnovana na principima funkcionalnosti, potrebama čoveka, ekološke svesti i energetske efikasnosti, u smislu tehnološke opremljenosti i upotrebe građevinskih materijala i konstruktivnih sistema, od kojih se neki prvi put pojavljuju u Srbiji.

Enterijerom dominiraju natur beton, staklo i čelik, kroz pojedine elemente u prostoru oplemenjeni hrastom kao prirodnim materijalom. Sva spoljašnja stolarija je izvedena od visokokvalitetnih šestokomornih aluminijumskih profila, sa termoprekidima, dok je za zastakljivanje korišteno niskoemisiono staklo, koje obezbeđuje dovoljno svetlosti u
prostoru, ali smanjuje prodor UV zračenja i gubitak toplote i do 60-70%, što ga čini visoko energetski efikasnim.

Objekat je potpuno automatizovan na način koji omogućava efikasno upravljanje svim podsistemima, uz uštedu energije i povećanje komfora njenim korisnicima. Sistemi termo-tehnike i ventilacije koji su instalirani u ovom objektu omogućavaju upravljanje putem aplikacije, u skladu sa zahtevima i potrebama korisnika prostora, što ga svrstava u red tzv. SMART objekata. Dodatnu vrednost mu daju Porcelanosa sanitarije i enterijerske obloge, kao i KRION ventilisana fasada, koja je specijalno kreirana za potrebe ovog objekta.

LOKACIJA

Novi Sad, Temerinska 111

KVADRATURA (m2)

4000

BROJ STAMBENIH JEDINICA

0

STRUKTURA OBJEKTA

Su+P+3

Kontaktirajte nas

NAŠI PROJEKTI

PROJEKTI U TOKU

Saznajte više

ZAVRŠENI PROJEKTI

Saznajte više

PROJEKTI U PRIPREMI

Saznajte više